Frunze de vita conservate

de ianculubita in Conserve, 4 Iun 2011 | 8457 vizualizari

 

A cum este timpul frunzelor sa fie conservate dupa metoda fiecaruia;eu le-am incercat pe toate,nu am fost multumita si am ramas doar la 2retete

 

INGREDIENTE

  • frunze de vita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de vita conservate:

Prima reteta este pentru casa;de cum apar frunzele pe piata,cumpar multe,le pun in pungi si le bag la congelator;

A doua reteta este pentru fete;

in sticle de plastic de diferite marimi,cu conditia sa fie uscate,introduc in ele cate 5-10 frunze infasurate;dupa ce am umplut sticlele,pun dopurile si le dau in camara;un sfat pentru cine foloseste aceasta metoda: cand va hotarati sa faceti sarmalute,puneti sticla cu frunze in congelator cu 1-2 zile inainte; dupa oparire,frunzele vor fi mai fragede

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de vita conservate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lilik 1

11.06.2011, 15:47

si eu tot in congelator le pastrez interesanta ideea cu sticla

ionela2682 1

26.06.2011, 11:45

La mine nu are presiune sticla...iar pentru fragezime..doar le scufund si le scot in apa oparita!

ianculubita 1

26.06.2011, 14:18

foarte bine,dar sunt curioasa de ce nu are presiune sticla??pentru ca asa trebuie;frunzele nu sunt patate??cand le scoti

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Frunze de vita pentru iarna